Εταιρεία

hydrant-183544_1280

Εταιρεία

Η FORMULA TECHNIKI είναι μια τεχνική και εμπορική εταιρεία με δραστηριότητες που απευθύνονται αυστηρά στην Πυροπροστασία (Πυρανίχνευση, Πυρόσβεση) και στα Συστήματα Ανίχνευσης Αερίου. Η εταιρεία ιδρύθηκε το 1985 από τον Ηλία Αγγέλικα, Ph.D Μηχανολόγος-Ηλεκτρολόγος Μηχανικός, ειδικά εκπαιδευμένος στο σχεδιασμό, εγκατάσταση και συντήρηση στις εγκαταστάσεις ανίχνευσης πυρκαγιάς και σταθερής πυρόσβεσης, σε συνεργασία με την εταιρεία FORMULA, η οποία από το 1971 είναι μία κορυφαίες εταιρείες στην Ελληνική αγορά Πυρόσβεσης, παράγοντας και προμηθεύοντας φορητούς και τροχοφόρους πυροσβεστήρες οποιουδήποτε τύπου, καθώς και ντουλάπια και εξοπλισμό εύκαμπτων σωλήνων.


Η συνεχής εκπαίδευση των μηχανικών και των τεχνικών μας σε συνδυασμό με τη στενή συνεργασία με τους πιο γνωστούς Ευρωπαίους προμηθευτές, εξασφαλίζουν υπηρεσίες και εξοπλισμό τελευταίας τεχνολογίας και υψηλότερης ποιότητας.

Ο εξοπλισμός που παρέχεται από τη FORMULA TECHNIKI, είτε εισάγεται από γνωστούς Ευρωπαίους ή Αμερικανούς παραγωγούς και καλύπτεται από διεθνείς εγκρίσεις (VdS, TÜV, LPCB, UL / FM κ.λπ.) ή συναρμολογείται στην Ελλάδα χρησιμοποιώντας ανταλλακτικά και αντικείμενα, η ποιότητα των οποίων ελέγχεται από τους μηχανικούς μας σύμφωνα με τα ισχύοντα πρότυπα. Το τελικό προϊόν ή το σύστημα δοκιμάζεται σύμφωνα με τα σχετικά πρότυπα πριν από την παράδοση.

Η εταιρεία έχει εφαρμόσει και διατηρεί ένα σύστημα διαχείρισης ποιότητας σύμφωνα με τον ELOT EN ISO 9001: 2015 για το σχεδιασμό, εγκατάσταση, συντήρηση και πώληση συστημάτων πυρανίχνευσης και πυρόσβεσης. Επιπλέον, η εταιρεία διατηρεί ISO14001: 2015 σχετικά με την Περιβαλλοντική Διαχείριση, καθώς και ένα Σύστημα Διαχείρισης Υγείας & Ασφάλειας σύμφωνα με τον ELOT 1801: 2008.

Η FORMULA TECHNIKI μπορεί να αναλάβει:

Το πιστοποιημένο και εκπαιδευμένο προσωπικό μας αναλαμβάνει τη συντήρηση των εγκαταστάσεων ανίχνευσης πυρκαγιάς και πυρόσβεσης με βάση τα NFPA και Ελληνικά πρότυπα.